Brood en patisserie

Elke dag opnieuw ontdek je de heerlijkste producten in onze winkel… Zowel de lekkerste klassiekers alsook de verfijnste trends bereiden we speciaal voor u! Op zeer regelmatige basis kan u ook nieuwigheden ontdekken die al dan niet enkele weken in ons vast assortiment een plaatsje krijgen.

Brood

Buiten het “gewone wit en grijs” brood bieden wij natuurlijk elke dag een uitgebreid gamma aan granenbrode, in ons vast assortiment zit bijvoorbeeld het multi-granen, volkoren en het boerenwit. Buiten ons vast assortiment kan u op de verschillende weekdagen steeds andere soorten ontdekken.

Waar wij in ons broodgamma het meest trots op zijn, zijn uiteraard onze exclusieve broden!         Het wit of grijs Deleuke is een heerlijk eigen samengesteld brood met een explosie van granen!

Het Pieters Wellnesbrood is dan weer een gezond broodje dat je doet barsten van vitaliteit!

Pistolets en aanverwanten

Iedere dag opnieuw komen in de eerste minuten dat onze deuren openen de pistolets recht uit de oven! Kraakverser kan bijna niet! Elke dag kan je naast de gewone witte-, Oostenrijkse -en tijgerpistolets ook piccolo’s en de malste sandwiches vinden. In het weekend vullen we deze aan met o.a. enkele soorten granenpistolets zoals de waldkornpistolets, mueslibollen, donkere clubs en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kom ze gerust ontdekken in de winkel!

Franse baguettes

Naast het “gewone” Franse brood, hebben we uiteraard onze grote trots, de franse baguette! Deze wordt op authentieke wijze gemaakt, heeft een zeer rustige ruime rijstijd wat zijn eigen volle smaak doet bekomen. Rond deze heerlijke lekkernijen heeft het programma lekker weg op mjam tv zelfs een topic over ons uitgezonden!

Aanvullend op onze baguette hebben we nu ook een variant uitgebracht, namelijk de Zuiderse baguette, droom weg naar het zuiden met de smaak van olijven, tomaten en de authentieke baguette in 1 smaaksensatie.

Een Barbecue zonder onze baguette is geen barbecue!

Koffiekoeken

Onze eigen gemaakte koffiekoeken liggen elke dag opnieuw te wachten om u te laten genieten, kiest u voor een heerlijke krakende bladerdeegkoek zoals bv. Appelflap, amandeltip of kriekenkoek? Of liever de zachte koeken zoals bv. Croissant, achtje of chocobroodje?

Ook in dit segment hebben wij onze eigen specialiteit: Het Frans assortiment! Op de weekdagen kan u, buiten de gewone croissant, ook steeds de Franse versie vinden. Deze is op een authentieke wijze vaardigd door middel van een authentiek recept. In het weekend wordt hij vergezeld door het Frans chocobroodje!

Taart

Taart zoals u ze het liefste eet! Een lekker zachte taartenbodem met al dan niet een laagje verse huisgekookte pudding en je smaak naar keuze vb krieken, pruimen, vers fruit, aardbei enz,… Of verkiest u mischien onze heerlijk krokante crouttes (zanddeeg) met banket bakkerscreme, vers fruit of aardbeien en afgewerkt met slagroom!

Probeer zeker en vast onze huisspecialiteit de pomme à petit of pomme au noisette! Ook hebben wij als enige het echte Aarschotse gebak!

Patisserie

Zowel de befaamste klassiekers zoals de saint-honore, de “spinnetaarten” of biscuits met fruit zitten in ons assortiment. Daarnaast tref je bij ons ook regelmatig heerlijke moderne nieuwigheden aan. Wij gaan steevast voor de beste ingredienten, het lekkerste fruit en zoeken steeds naar leuke en vooral smakelijke bereidingen.

De hele week door kan je kiezen uit ons uitgebreid gamma crème au beurre gebakjes aangevuld met de heerlijkste slagroomtoetjes!

Bavarois

Sinds enkele jaren een wekelijkse afspraak in onze winkeltoog! Elke week opnieuw proberen we u te verrassen met telkens andere smaken uit ons gevarieerd gamma. Vaste waarden die op regelmatige basis terugkomen zijn de Venetië, de vijf voor twaalf, en de sunrise. Welke smaken achter deze namen zitten laat ik u zelf ontdekken in onze winkel!

Cake

De klassiekers in een nieuw jasje! Probeer onze citroen-, appel-, frambozen- en chocoladecakes! Wij beloven u alvast dat u de artisanale bereiding zal proeven! Net zoals grootmoeder ze zou bakken!

American cake!

De feesttaart geheel op maat gemaakt! 

Ons aanbod

  • Brood
  • Pistolets en aanverwanten
  • Franse baguettes
  • Koffiekoeken
  • Taart
  • Patisserie
  • Bavarois
  • Cake
  • American Cake